Σχετικά με εμάς

Bodylicious | Personal Care

Ας γνωριστούμε

Το Bodylicious δημιουργήθηκε από τη Μαρία Βορεοπούλου τον Δεκέμβριο του 2005. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας στην υψηλότερη ποιότητα σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας. Εμπιστευτείτε την ομορφιά και την φροντίδα του σώματός σας στα χέρια μας.

Παρακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις, έχουμε καταφέρει να συνδυάζουμε τις καινούργιες προτάσεις που επιβάλλει η μόδα με τις επιθυμίες των πελατών μας. Οι βασικότεροι στόχοι μας είναι η προσωπική φροντίδα και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας κι έτσι μέλημά μας είναι η ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής και ο σεβασμός στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Έχουμε εξοπλίσει τον όμορφο και ζεστό χώρο μας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία οι πελάτες μας χρησιμοποιούν σύμφωνα πάντα με τις υγειονομικές προδιαγραφές και ιατρικά πρωτόκολλα. Παράλληλα, εξειδικευόμαστε και στο μόνιμο μακιγιάζ αναδεικνύοντας φυσικά τα χαρακτηριστικά σας και αναλαμβάνουμε το make up για όλες τις εκδηλώσεις σας.

Πιστεύουμε ότι αξίζετε το καλύτερο και σας το προσφέρουμε σε όποια υπηρεσία μας κι αν επιλέξετε.

Κλείστε το
Ραντεβού σας

Στοιχεία Επικοινωνίας

+30 2310 467 537
Αγ. Νικολάου 8, Θέρμη 570 01 Θεσσαλονίκη

Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 – 20:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00
Κυριακή : Κλειστά

logo top 153x105

Στοιχεία επικοινωνίας

Αγίου Νικολάου 8, Θέρμη 570 01

Βρείτε μας στο Google Map

Follow Us: